Forever...

Confecţionarea:

“Toate modelele noastre sunt fabricate în totalitate în Spania,de la concept şi până la produsul final.”


“Toate produsele noastre includ ca semn distinctiv al autenticităţii, căptuşeli personalizate cu numele Mărcii.”

Rochii de Mireasă - Colecţia 2015

Franc Sarabia prezintă în acest sezon o colecţie unde eleganţa , delicateţea şi bunul gust se regăsesc în fiecare dintre rochiile sale . Stilul romantic cu fuste uşoare de mătase naturală şi aplicaţii de dantelă , stilul vintage cu dantela de bumbac ,sau costumele cu bijuterii bogate în stil clasic , dar fără a uita detaliile care fac aceasta ţinută unică adaptată noilor schimbari , sunt o eșantion de stiluri şi forme pe care Franc Sarabia le oferă viitoarelor mirese.

Franc Sarabia rămâne fidel ţesăturilor clasice , dar forma dă rochiei un aer nou,făcând-o astfel mai uşoară cu spatele de dantelă şi mânecile transparente. Aceasta este o colecţie gândită pentru fiecare mireasă în parte a anului 2015 şi pentru acest fapt prezintă rochii în stil clasic,prinţesă,sirenă,drept ,de inspiraţie grecească sau flamenco.

În acest sezon mireasa este învăluită de ţesături bogate şi somptuoase cum ar fi dantela Chantilly,rebrode,mătasea naturală,tul natural sau fildeş şi broderii.Deasemenea nu putem uita ţesăturile nobile cum ar fi satenul natural, mikado francés sau otomán ce sunt semnul distinctiv al casei noastre.