Procesul de confecţionare

Pentru garanţía calităţii si autenticităţii produselor noastre, procesul de confecţionare se realizează 100% pe teritoriul Spaniei, ceea ce ne permite să controlăm toate fazele şi să fim atenţi la detalii.

Primul pas pentru punerea în execuţie a fiecărei noi colecţii presupune o muncă anterioară de studiu și de captare a tendințelor de către echipa de designeri. O dată aprobat modelul, departamentul de proiectare este responsabil pentru crearea tiparelor care servesc drept bază pentru producerea noii colecții .

img img img

Prin tăierea manuală a pieselor mai complexe şi a ţesăturilor mai delicate garantăm astfel calitatea finisajelor produselor noastre. Optimizarea procesului de producţie s-a realizat o dată cu utilizarea ultimelor tehnologii in domeniu.

img img img


O dată finalizată croirea începe procesul de confecţionare. Confecţionarea se realizează în diferite faze, lucrând manual fiecare detaliu pentru a face ca fiecare rochie să fie un produs unic.

Pe durata intregului proces de confecţionare se realizează diferite probe ale rochiilor asigurându-se că acestea sunt conforme cu specificaţiile echipei de designeri şi ale clienţilor. Acest control al calităţii se efectuează pentru fiecare rochie înainte de a fi trimisă la punctele de vânzare existente la nivel mondial.