Calitate şi Servicii

Echipă, Calitate şi Servicii

Munca în echipă înseamnă lupta pentru a atinge obiectivele propuse: ceea ce este bun pentru toţi este bun pentru fiecare, nu există niciun obstacol în munca depusă de către noi, fiecare are o responsabilitate, dar trebuie să lucrăm în echipă în fiecare fază a realizării proiectului.

Calitatea produsului este principala noastră provocare. Ţesăturile, sistemul de control etc, toate aceste elemente combinate trebuie să rezulte cel mai bun produs la cel mai bun preţ.

Scopul nostru fiind prestarea celui mai bun serviciu pentru clienţii noştri.

De la design până la livrarea produsului final în diversele puncte de vânzare, încercăm să oferim cele mai bune servicii într+un timp cât mai scurt.Procesul de fabricaţie

Procesul de fabricaţie ne permite să aducem modificări rezonabile modelelor noastre.

Modificările aplicate asupra rochiilor nu afectează procesul de confecţionare.

Rochiile sunt realizate după un criteriu de exclusivitate, astfel că orice modificare în ţesături, tipar sau colorit, reprezintă o creaţie haute-couture.

Clienţii noştri sunt diferiţi si unici, de asemenea clienţii lor fiind şi ai noştri. Calitatea prestării serviciilor este esenţială. Nu există limite de măsuri şi de furnizare a produsului în timp real, singura barieră fiind distanţa: o săptămână pentru Europa, două pentru Orientul Mijlociu şi trei pentru America.

Răspunsul nostru întotdeauna va fi DA, ceea ce stă la baza succesului nostru.

Certificatul de Autenticitate

Toate produsele confecţionate de către mărcile Franc Sarabia si Manu Alvarez, includ ca semn identificativ al calităţii si al autenticităţii, căptuşeli personalizate cu numele Mărcii.

Rochii de Seară şi Rochii de Mireasă - Calitate